Wij hebben 'n uitzendkracht in dienst die we 'n dienstverband willen aanbieden omdat de fee voor het uzb dan vervalt. Hoeveel voordeel levert dit op?

Hoe berekenen we de winst die het oplevert als we zelf de betreffende werknemer gaan verlonen?
En zijn er bijkomende kosten waar we rekening mee moeten houden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ten eerste zul je het uitzendbureau een afkoop moeten betalen. Meestal is dat 3 maanden. Daarna kun je uitrekenen wat de werknemer je kost en vergeet niet de dagen die hij vrij is ook te berkenen wat die betaalde je anders ook niet.

De fee voor het uitzendbureau vervalt, dus dat is mooi, het is nu een kwestie van de factuur van het uitzendbureau vergelijken met de werkelijke kosten van soortgelijke werknemer.... Dus het bruto uurloon van zo'n werknemer incl. Alle werkgeverskosten. Dit is voor mij moeilijk berekenen, omdat ik allereerst het factuurbedrag niet ken, maar ook bv niet jullie ziekteverzuim percentage, dut zul je allemaal mee moeten rekenen.... Maar er zijn wel een heleboel andere voordelen, je kent hem, hij hoeft niet ingewerkt te worden etc. Overige kosten zijn er niet als de termijn van het uitzendbureau afloopt. Tip, bied hem wel een tijdelijk contract aan, zonder proeftijd, want dat mag niet meer...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100