Sociale hygiene diploma. Hoe en wat is het snelst en efficient?

Ik wil zo spoedig mogelijk mijn sociale hygiene diploma halen om een horeca bedrijf te openen. Wat kan ik het beste doen en wat is sneller en beter. Ik hoor ook graag adviezen.

Alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb een maandje geleden mijn sociale hygiene gehaald. Boeken halen. Klein maandje leren (op het gemak) en je toets maken. In principe stelt het niet veel voor als je goed kan leren. Meer info vind je op svh.nl Succes!

Er zijn diverse spoedcursussen Sociale Hygiene die je al binnen een dag kunt halen. Daar zal wellicht ook een groter prijskaartje aan hangen. Hieronder een voorbeeld. Voor één dag cursus + examen ben je dan 230,50 kwijt. De cursus wordt op veel locaties in het hele land gegeven. Dus er is er vast altijd wel één op korte termijn redelijk goed bereikbaar. En waarschijnlijk vind je nog wel meer instanties die dergelijke cursussen geven als je zoekt op "dagcursus of spoedcursus sociale hygiene"

Bronnen:
http://www.sociale-hygiene-horeca.nl/

Bij e-learning à la carte kun je de cursus Sociale Hygiëne online doen, thuis achter je eigen pc. Hoef je met deze natte sneeuw ook de deur niet uit. 8 Hoofdstukken en 800 examenvragen om mee te oefenen. Zie ook http://www.e-learningalacarte.nl/socialehygiene.html

Er zijn in ieder geval diverse cursussen voor te vinden. Wat sneller en beter is zal ik niet voor je bepalen, maar hierbij een overzichtje van wat cursussen.

Bronnen:
http://www.cursusvoor.nl/zoeken/sociale-hy...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100