Wat hebben al die ex-politici toch te zoeken bij die dubieuze financiële dienstverleners, zou dat alleen geld zijn?

Ed Nijpels, Frank de Grave, Gerrit, Robin van Linschoten, en zojuist opgestapt als commisaris bij Afab: Willem Vermeend

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het zijn met name VVD'ers die dit doen. Het einde van hun politieke carrière komt in zicht, en al hun zakenvriendjes wentelen zich in het geld, hebben huizen in binnen- en buitenland en de bijbehorende luxe jachten. En daar sta je dan, ver onder de Balkenende norm. Je wilt ook wel eens dat aanzien krijgen. "Zàg, weet jij nog een leuk commissariaatje voor me?"

Ik denk het wel. En ze kunnen "binnenkomen" door aan te geven dat ze politieke achtergrond hebben en precies weten wat Den Haag wil horen. Slimme zet voor hen, maar gaat soms wel ten koste van de overige mensen.

Hoe dichter je op het geld zit, des te makkelijker stop je het in je zak.

Ja natuurlijk... Zij denken: de balkenende norm PER WERKGEVER... Dus hoe meer werkgevers je hebt, tel maar uit... Toegevoegd na 3 minuten: En soort zoekt soort... Dubieuze financiële dienstverleners (het zijn jouw woorden, niet de mijne) en dubieuze (vul zelf maar in)... Je moet in deze onzekere tijd wel als (dubieuze) politicus met de tijd mee gaan... Dus ik verdien netjes zoals het moet minder dan de Balkenende Norm (per werkgever)...

De dienstverleners(nou ja, dienst) kunnen pronken met een bekende naam en en die ex-politici krijgen er.. Wat dacht je? Juist!

Wie ermee omgaat, wordt ermee besmet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100