Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe zorgt een webshop als aviationmegastore ervoor dat zij steeds de artikelen op voorraad hebben?

Bij wie bestellen zij hun artikelen, want ze maken het niet zelf. En bestellen ze pas hun artikelen als iemand bij hun besteld heeft?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
886

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Hoe het bij Aviationmegastore zit, weet ik niet precies, maar bijvoorbeeld bol.com heeft een enorm magazijn in Tilburg waar zij heel veel producten in hebben opgeslagen. Ze zien welke producten er veel worden besteld, dus zorgen ze dat ze daar veel van hebben. Als ze het niet in huis hebben, halen ze het, even de naam vergeten, bij een grote afleveraar.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
De meeste webwinkels hebben weinig tot geen voorraad. Vaak zijn er afspraken gemaakt dat hun leveranciers de spullen rechtstreeks naar de client verstuurd. Op die manier heb je weinig personeel nodig, weinig opslagruimte nodig en de cashflow is optimaal.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Het is de kunst om betrouwbare leveranciers te vinden. Die direct kunnen leveren naar de klant. Zo werken wij ook met ksb-crystal.com, direct vanuit Tsjechie.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding