Mag ik mijn tijdelijk contract vroegtijdig beëindigen?

Ik ben afgelopen januari officieel gestopt met de opleiding Verzorgende IG.
Ik heb op één van mijn stageplekken vakantiewerk gedaan vorig jaar zomer, en heb hier uiteindelijk een contract aangeboden gekregen tot december 2019. Met als gedachte dat wanneer ik mijn diploma haal, ik dus ook een groter contract krijg.
Omdat ik nu gestopt ben met mijn opleiding en dus mijn diploma hiervoor niet haal, kan ik daar ook niet blijven werken. Ik heb dit via een email verteld aan mijn leidinggevende en ook heb ik duidelijk uitgelegd waarom ik ga stoppen met mijn opleiding. Hier heb ik tot nu toe nog geen reactie op gekregen, dit was een maand geleden. Ik sta niet meer ingeroosterd, maar krijg nog wel betaald. Dit voelt natuurlijk niet eerlijk.
Nu was mijn vraag, is dit een geldige reden om mijn contract vroegtijdig te beëindigen? En wat is de beste manier om mijn leidinggevende dit nogmaals te vertellen? Moet school mijn werk hiervan op de hoogte stellen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Er is geen sprake van vroegtijdige beëindiging. ''tot december 2019. Met als gedachte dat wanneer ik mijn diploma haal, ik dus ook een groter contract krijg''. Het is een fout van de salarisadministratie, en die moeten dat zelf maar uitzoeken. Met die mail heb jij je werk gedaan. Houd het teveel betaalde wel achter de hand, want dat zul je wel terug moeten betalen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100