Is een vertrouwensman/vrouw te vertrouwen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zou willen antwoorden met een wedervraag. Zijn mensen te vertrouwen? Over het algemeen wel maar niet altijd. Voor vertrouwensman wordt je over het algemeen uitgezocht en geniet je vertrouwen, maar.......het is geen garantie. Dus wees ook alert en op je hoede.

Lijkt me wel. Maar als je moeite hebt met vertrouwen zul je iedereen wantrouwen........ook een vertrouwenspersoon. Zeg niet dat het zo is bij jou hoor maar dit komt zo in me op.

Het lijkt me logisch dat een vertrouwingsman/vrouw te vertrouwen is, je moet volgens mij daar een speciale cursus voor volgens?

Ja dat moet wel want die hebben ook hun regels om zich aan te houden. http://www.arboportaal.nl/agressie-intimidatie/socialepartners/vertrouwensfuncties/vertrouwenspersoon

ja, als het goed is wel. mocht een vertrouwensman je vertrouwen beschamen dan zullen er zeker gevolgen voor deze persoon zijn.

Als het goed is wordt een vertrouwenspersoon gekozen om zijn integriteit, betrouwbaarheid, luisterend vermogen en is hij/zij zonder oordeel. Hij/zij luistert naar het verhaal en houdt dit voor zich. Loopt dat anders dan is deze persoon het vertrouwen en dus die positie niet waardig.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100