Hoe heet mijn functie?

Ik werk voor een detailhandel bedrijf. We verkopen producten op verschillende webshops. Van 1 webshop bepaal ik de indeling van de producten in o.a. categorieën (hoe klanten makkelijk kunnen navigeren op de webshop). Ook voeg ik producten en prijzen toe (zoals een data entry doet) soms schrijf ik de tekst erbij plus de meta woorden voeg ik toe. Ook kan ik een deel van de lay-out bepalen op de webshop.
Ik heb een nieuw artikelnummer systeem bedacht. Ook beheer ik onze Facebook pagina en de promoties die we (ik) doen op Facebook.
Wanneer we meer gaan groeien ga ik mensen aannemen waarvan het de bedoeling is dat ik die ga aansturen. Dit staat ook in mijn contract.

Nu is er niet duidelijk wat mijn functie titel is. En met dit mengelmoesje van taken zou ik het zelf ook echt niet weten.

Weet jij het antwoord?

/2500

initieel ben je nu eigenlijk een webmaster, als je later ook het aanname beleid moet verzorgen en begeleiding misschien manager e-commerce?

Een bestaande term ervoor is Webshop Coördinator. Zo'n medewerker vervult een belangrijke spilfunctie. Zij of hij toetst innovaties op haalbaarheid en implementeert die, vertaalt wensen en behoeftes in praktische toepassingen, en ondersteunt collega’s bij het gebruik van de diverse applicaties.

Op basis van jouw omschrijving zou ik niet echt een bestaande eenduidige functietitel weten. Ik zou er lekker zelf een bedenken. Channel Manager klinkt wel fancy, en dekt de lading redelijk. Je beheert tenslotte (een van de) het verkoopkanaal; als je een webshop.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100