Kun je model worden met ‘1,64m’ of ‘1,65’?

Sinds kort zijn ze in de modellen-industrie ook weer bezig met curvi-(super)modellen. Maar wat ik mij wel blijf afvragen is of ze dan ook niet meer zo sterk naar lengtes gaan kijken? Vroeger was dat allemaal ook niet zo midden in de vorige eeuw. Bijv Marilyn Monroe was ‘1,66m’. En waarom dat veranderd is afgelopen 50 jaar dat is voor mij ook nog een raadsel?
Ik zou dus graag willen weten waarom de hele modellen-industrie, en media, is veranderd in al deze dingen de afgelopen 50 jaar, en of ze nu (naast plus-size) ook weer bezig zijn met lengtes?
Ik tref heel veel meisjes onder de ‘1,74m’ die ook model willen worden, en wat daar aan te doen valt anders.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, maar je zal er niet de top mee bereiken: http://www.models-inc-int.nl/modellen/kleine-modellen.html KLEINE MODELLEN Over het algemeen wil de modellenwereld modellen van 1.74 of meer. Wij doen niet aan ideale lengte- en matenvereisten. Als jij niet de ideale lengte hebt maar wél een gemotiveerde werkhouding bezit en het gewoon leuk vindt om modellenwerk te doen ben je bij ons als klein model toch welkom! Wij noemen kleine modellen Reguliere modellen en modellen met de juiste lengte ideale modellen. Kleine oftewel reguliere modellen zetten wij in voor promotionele doeleinden zoals omschreven bij promotie modellen en hostessen. Maar kleine/reguliere modellen zijn ook geliefd voor shows van reguliere detailhandelaren die specifiek vragen om de iets kleinere modellen omdat bijvoorbeeld; de kleine Italiaanse fabrikant, waar ze hun collectie inkopen, veelal haar kleding niet ontwerpen heeft voor de vrouw van 180 cm. Aangezien het volk rondom het Middellandse Zee gebied gemiddeld kleiner is dan bij ons in Holland.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100