wat kan je allemaal worden met de studie geneeskunde behalve arts?

De studie geneeskunde lijkt mij heel interessant maar ik wil geen arts worden. ik wil ook geen biomedische wetenschappen studeren omdat je daar heel veel in de lab bezig bent. welke beroepen kan ik uitoefenen als ik geneeskunde heb gestudeerd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt onderzoeker op medisch gebied worden. Bijv. bij een pharmaceutisch bedrijf. Toegevoegd na 51 seconden: Dan ben je natuurlijk wel veel in een lab. bezig.

Als ik me niet vergis moet je ook eerst je arts-studies gedaan hebben om voort te kunnen specialiseren als ( na je bachelor ( Geneeskunde / Biomedisch of tandheelkunde lijken dan de keuzes te zijn ) kan je een master ) -Psychiater -Sexuoloog -Management gezondheidszorg -Bio-informatica -Tandheelkunde Er zijn ook nog master na masters -Arbeidsgeneeskunde -Forensic Odontologie ( wat dat ook mag zijn ) -Specialisaties voor ( geneeskunde, jeugdgezondheid,...) -Medische Stralingsfysica -Space Studies -Verzekeringsgeneeskunde Als je rondkijkt kan je ook leraar worden. Maar hoe dat in elkaar zit heb ik nog niet helemaal door. In de bron zette ik een link naar de KU Leuven. Het bovenstaande komt grotendeels van daar. Ik ben er zeker van dat de school waar jij naartoe wil ook een site heeft. Daar kan je al veel op vinden. Toegevoegd na 1 minuut: Dus na je bachelor (keuze uit Geneeskunde / Biomedisch of tandheelkunde ) kan je een master behalen.

Bronnen:
http://onderwijsaanbod.kuleuven.be/opleidi...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100