Zit bij deze Engels cursus een diploma waar je echt wat aan hebt?

Bij deze site: http://www.studieplan.nl/cursus/engels-voor-beginners

Op bovenstaande site kan je een cursus Engels volgen, zit hier dan een diploma bij die je met trots op je CV kan zetten?

Of is dit vmbo materiaal?

Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

In mijn opinie zit het zelfs onder vmbo-materiaal. De cursus advoceert een B1 status; dat zit onder het gemiddelde: http://nl.wikipedia.org/wiki/Taalniveau http://nl.wikipedia.org/wiki/Gemeenschappelijk_Europees_referentiekader Afhankelijk van wat de rest van je opleiding is, zou ik er voorzichtig mee zijn dit met trots op je CV te zetten.

Het is een cursus Engels voor beginners maar je uiteindelijke niveau is B1 en dat is Havo niveau. Niveau ERK: B1 Vergelijking: HAVO Omschrijving gesprekken voeren: Ik kan de meeste situaties aan die zich kunnen voordoen tijdens een reis in een gebied waar de betreffende taal wordt gesproken. Ik kan onvoorbereid deelnemen aan een gesprek over onderwerpen die vertrouwd zijn, of mijn persoonlijke belangstelling hebben, of die betrekking hebben op het dagelijks leven (bijvoorbeeld familie, hobby’s, werk, reizen en actuele gebeurtenissen). Ik weet niet wat je niveau nu is maar Havo niveau is niet echt iets om mee aan te komen al is het dus wel hoger dan 'vmbo materiaal'. De meeste havo'ers zullen op hun HBO opleiding nog een stuk verder komen. Als opstapje is dit prima maar ik zou streven naar C niveau voor je trots mag zijn (B2 is VWO Engels).

Bronnen:
http://www.utterly-england.com/Niveau_Engels.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100