Hoe kan je geld verdienen met mooie foto's, zonder dat je direct fulltime fotograaf of fotograaf op projectbasis wordt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ga je specialiseren op één vlak. B.v. natuurfotografie, kinderen, culinair fotograaf enz. Zo creëer je exclusiviteit. Je onderscheiden in de markt werkt vaak goed. Toegevoegd na 22 minuten: Oh ja, maak ook een portfolio.

Freelance fotograaf, biedt je foto´s aan bij glossy bladen, als ze je inhuren dan krijg je daar goed voor betaald, dus wordt freelance fotograaf...

Als je een BNer op pikante wijze hebt gefotografeerd wel ja!

Trouwreportages fotograferen. Veel fotografen vinden het niet zo leuk om te doen, maar je kunt er wel leuk mee verdienen.

Maak een website en zet daarop je mooiste foto`s in een lage resolutie. Bied vervolgens aan om ze te verkopen in een hoge resolutie.

Toevallig een tijdje geleden ook mee begonnen naar aanleiding van deze pagina: http://www.geld-surfen.nl/fotos.html Het komt er dus op neer dat er sites zijn waar je (ook) als hobbyfotograaf foto's kunt uploaden, en als iemand anders jouw foto's dan 'koopt' via die site (bijvoorbeeld designers), verdien jij wat geld. Let wel; je foto's moeten eerst worden gekeurd, en bij mij wordt er nog best veel afgekeurd.. Je foto's moeten van best hoge kwaliteit zijn!

Is er nou niemand die dit uitgangspunt een meer dan waardeloze strategie vindt? Geld verdienen met foto's: fotograaf. Maar dan wel een die A) niet in dienst van anderen en B) niet veel wil of kan werken. Dat lijkt mij onmogelijk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100