Wat voor beroepen bestaan er rond om koken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Kok, ober, afwasser, kookwinkelshophouder, voedselleverancier, boer, kookgereifabrikant en zo kan ik nog wel even doorgaan.

alles rond een restaurant of keuken. Maar die zijn makkelijk te verzinnen van kok tot de groenteschoonmaker tot ober. Dan heb je nog de landbouw, en het verwerken van de producten. dat kan bakker of slager zijn, maar ook operator aan de machine waar de soep of jam wordt gemaakt. En dan heb je nog voedseltechnoloog:ontwikkelen van nieuwe productiemogelijkheden, (als er op de diepvrieskroketten staat: nieuwe formule, moet die formule door iemand bedacht en uitgewerkt zijn. langer houdbaar houden van de producten, dat soort dingen dus en zo is er vast nog meer

Wat dacht je van een Traiteur en een Cateraar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100