mag mijn werkgever mij maar 2uur per week laten werken terwijl er meer uren werkzaamheden zijn? ik heb dan wel een 2/29 uren contract ben 1j in dienst

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja dit mag, dit komt omdat jij een 2/29 uren contract hebt, dit betekend dus dat hij je minimaal 2 uur moet laten werken, en dit doet hij ook. Je kunt aangeven dat je meer wilt werken en aankaarten dat er wel meer uren werkzaamheden zijn, maar als hij dit niet wilt, is er weinig te doen.

Ja, als jij een 2/29 uren contract hebt heeft hij het recht jou niet meer dan 2 uur per week te laten werken, zonder opgaaf van reden, ook al zijn er meer werkzaamheden. Je zou het er wel eens met hem over kunnen praten. Dat je ziet dat er meer werkzaamheden zijn en dat jij graag meer zou willen werken. Wanneer hij 2 uur voldoende vindt zou ik vragen of ik iets aan mijn werk, of aan mijn manier van werken, zou kunnen verbeteren om meer uren te krijgen. Zo geef je blijk dat er met je over je manier van werken te praten is en dat je voor verandering open staat. Dit alles in het redelijke natuurlijk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100