hoe oud moet ik zijn om vakken te vullen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Vanaf 15 jaar mag je vakken vullen Ben je 13 of 14 jaar, dan mag je na schooltijd alleen wat klusjes in je eigen omgeving doen en in de vakantie wat licht werk onder toezicht van een volwassene. Een krantenwijk mag nog niet. Als 15-jarige mag je al wat meer en wat langer werken. Een krantenwijk is toegestaan. Jongeren van 16 of 17 jaar die nog leerplichtig zijn, mogen naast hun schoolbezoek werken. Maar ook zij mogen nog niet alles doen: gevaarlijk en te zwaar werk is verboden

Bronnen:
http://www.socialezekerheid.nl/smartsite.d...

Vanaf ej 15de kan vakkenvullen. Je moet er wel rekening mee houden dat op je 15de beperkt inzetbaar (bijvoorbeeld niet laat op de avond) bent waardoor niet alle supermarkten graag 15-jarigen willen hebben. Vanaf je 16de zijn de meeste supermarkten bereid om je aan te nemen.

Officieel 16, maar er wordt de hand mee gelicht...

Vakken vullen mag vanaf je 15e

Vanaf je 15. Een tip als je 15 bent en je wilt vakkenvullen. soliciteer bij de Albert Heijn. In hun nieuw beleid willen ze zoveel mogelijk jonge medewerkers. het liefst zo jong mogelijk.

werken bij een boer dat zuigt , heb ik een keer gedaan en ben daarna nooit meer geweest. je mag werken in een supermarkt vanaf 15 jaar maar , je kan het heus ook wel doen als je 14 bent.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100