Wie heeft het beroep wat hij op de middelbare school voor ogen had?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zeg al vanaf de 2de klas lagere school dat ik net zoals mijn vader directeur wilde worden. En laat ik dat nu ook al een tijdje zijn.;-) Toegevoegd na 37 seconden: O ja... Dat zei ik op de middelbare school dus ook...

Ik heb alles aangepakt om aan geld te komen tijdens mijn opleiding. Maar mijn doel was administratief medewerkster te worden en ben het ook geworden. Onderaan begonnen en uiteindelijk toch hogerop geklommen op een juridische afdeling.

Ja! Had ook niet bijzonder veel wensen > butler, beeldend kunstenaar, touringcarchauffeur, docent frans, creatief therapeut. Voor dat laatste ben ik nu actief aan het studeren

Eeeh nope.... Ik wist namelijk niet wat ik wilde worden in die periode! Maar ik ben er blij met mijn winkel, en had dit willen worden als ik toen wist wat ik nu weet!

Ik had geen idee wat ik wilde worden. Het is een moeilijke tijd om dan beslissingen over de toekomst te nemen. Maar uiteindelijk heb ik mijn werk en hobby gevonden. Zonder gerichte opleiding ben ik erin gerold en heb na een klein uitstapje (een eigen bedrijf) toch weer voor het vak van HRM gekozen. Voor mij is dit het boeienste beroep dat ik kan bedenken.

Mijn beroep was toen nog naar middelbare school ging. Was een goeie voetballer worden. Maar helaas net andersom een goeiebasketballer geworden... Maar ben er gelijk mee gestopd. Was niks voor mij. En nu zit ik in de W.W. Erg he,

toen ik klein was wilde ik dierenarts worden of moeder... het laatste is zonder enige omweg gelukt en dierenarts ben ik niet geworden... via een omweg van dierenartsassisitente, tuinvrouw, kinderboerderijhoudster, wereldwinkelbediende, peuterjuf en danstherapeut werk ik nu al enige jaren geheel naar mijn zin met verstandelijk beperkte volwassenen...

Ikke niet! Ik wilde toen "manager" (dat klonk wel interessant, maar wist amper wat het inhield) worden, of zelfstandig. Gelukkig ben ik geen van beide!!!

In overeenstemming met de door mij gekozen opleiding zit ik nu nog steeds in het vak welk ik op de middelbare school gekozen heb alleen in een andere tak van mijn beroepgroep,en in loondienst in plaats van een eigen bedrijf wat mij destijds ideaal leek.

Ikke niet... Ik wilde kok worden.. Dat heb ik echter een ½ jaar volgehouden.

Ik heb gewoon auto monteur geleerd en afgemaakt,maar nooit in een garage gewerkt. doordat we achteraf woonden,had ik toen ik 20 was wel 7 auto,s,hele dagen thuis sleutelen gewoon hobby. doordat we thuis een stuk land hadden heb ik altijd groentes verbouwd,alles voor de verkoop,en 12 jaar aan de groente veling gewerkt.totdat deze ging fuseren. nu werk ik alweer 18 jaar bij een kringloopcentrum,het mooiste werk wat er is hele dagen onder de mensen.

ik wou professor , journalist en vrachtwagenchauffeur worden. Het eerste heb ik waargemaakt , het tweede een paar jaar bij een persagentschap, het derde nooit omdat de romantiek van TIR - vrachtwagenchauffeur (Les ROUTIERS) verdwenen is.

Ik wilde immer buurman worden, maar is dat wel een beroep?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100