Wat zijn mijn kansen in de toekomst? (zie extra uitleg)

Ik heb vmbo - elektro (technische leerweg) afgerond, daarna geen vervolg opleiding maar gaan werken als beroeps militair (3,5 jaar). Daarna ben ik bij een ICT bedrijf terecht gekomen 3 jaar als engineer gewerkt. Sinds kort ben ik project manager geworden.

Maar dit al zonder specifieke diploma's, wel ICT gerichte cursussen gevolgd waar verder geen diploma aan verbonden zat.

Wat zijn mijn kansen in de toekomst mocht ik ooit bij dit bedrijf weg moeten gaan? Is de kans groot dat ik voor een zelfde functie in aanmerking kom? Of is deze kans klein i.v.m. lage scholing?

Weet jij het antwoord?

/2500

Men vraagt tegenwoordig vooral naar diploma's en/of relevante werkervaring. Jij kunt als beste inschatten of je werkervaring relevant is. Zoals ik het nu zie schat ik die kansen heel goed in. Maar dit gaat om tegenwoordig. En wat de toekomst ons brengt is altijd een verassing. Je zou wel je kennis kunnen verzilveren door toch een diploma te gaan halen. Dit heeft voor jou als voordeel dat je toch iets zwart op wit hebt, en dat je zeker bent dat je altijd de juiste papieren hebt. (als ex-militair weet je als geen ander hoeveel een papiertje waart kan zijn) Vaak kan dit op kosten van de baas, anders kun je de kosten aftrekken van je belastbaar inkomen. De studie zelf zal je makkelijk afgaan met je kennis en werkervaring.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100