waar kan ik mijn cv/sollicitatie brief GRATIS laten na kijken door 'professionals' dus niet door me mams, vriend of docent?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Professional & gratis == niet dus. Zonder geld zul het het met amateurs moeten doen, dat is nou precies het verschil tussen een professional & een amateur. Dat betekend niet dat het per definitie slecht[er] is overigens.

Informeer eens bij Werk.nl Zij zijn daar in gespecialiseerd en het lijkt mij dat ze dat wel gratis voor jou willen doen.

Het gratis laten nakijken van een sollicitatiebrief en/of CV wordt vrijwel nergens aangeboden. Je kunt met behulp van spellingscontrole je brief zelf controleren, je kunt anderen vragen om te kijken naar jouw brief en dan vooral suggesties en tips te geven in de zinsopbouw. Er zijn op internet diverse websites te vinden die (gratis) tips geven omtrent het schrijven van een sollicatiebrief. Ik heb ze bij bronnen bijgevoegd voor je. Vraag jezelf eens af welke financiële investering voor jou acceptabel is om jouw brief te laten controleren door een professional. Zo'n investering kan een enorm verschil uitmaken in jouw toekomst, dus in plaats van te focussen op het vinden van gratis hulp kun je ook gericht zoeken naar betaalde hulp. Succes ermee. Groetjes Karen

Bronnen:
http://ruimbaan.blogspot.com/2011/01/hoe-s...
http://www.jobtrack.nl/JobTrack/CmsPage.as...
http://www.sollicitatie.nl/sollicitatiebrief
http://www.sollicitatiecoach.com/extra.php

Als je lid bent van een vakbond zou je het hun eens kunnen vragen. Meestal vind ik de hulp van een goede vriend / vriendin / kennis net zo goed. Laat je brief in ieder geval door iemand anders lezen; meestal haalt zij of hij er altijd wel een fout oia uit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100