als je in canada woont en goed kan acteren is het dan nog heel moeilijk om door te breken als actrice?

Toegevoegd na 4 minuten:
en wat moet je dan doen enz.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De meeste verhalen van bekendere acteurs en actrices zijn dat ze via via aan de baan zijn gekomen. Hun vader, moeder of broer waren bijvoorbeeld een grote filmster. Of hun kennen een goede vriend die een castingbureau heeft. Het is natuurlijk niet onmogelijk maar de kans dat je doorbreekt is niet groot. Als je wilt doorbreken doe je jezelf gewoon filmen als je een scene van een film die je leuk vind nadoet en deze stuurt naar castingbureau's. Je begint altijd klein! Verwacht niet dat je meteen in een nieuwe film komt met Bruce Willis of Nicholas Cage. Eerst figureren en als je echt goed bent of geluk hebt kom je steeds verder. Toegevoegd na 1 minuut: En zoals hierboven gezegd wordt, een opleiding op een toneelschool of enige ervaring helpt natuurlijk altijd!

Net zo moeilijk als in elk ander land lijkt me. Het maakt niet uit of je in Canada woont of in Nederland. Misschien dat als je in Vancouver woont (de filmstad van Canada waar ook veel Amerikaanse series opgenomen worden/werden) dat je dan makkelijk een figurantenrol krijgt en dan misschien ontdekt wordt.

Ja, dan is het nog steeds moeilijk. Misschien zelfs een beetje moeilijker, omdat in Canada meer mensen wonen. Het enige dat je kunt doen om het jezelf te vergemakkelijken is naar een goede theater/toneelschool gaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100