Baan in Amsterdam Noord-Oost, te doen vanuit Utrecht?

Ik kan een hele leuke parttime baan krijgen in Amsterdam Noord-Oost (tegen het IJ aan). Ik woon zelf vlak onder Utrecht. Ik word van alle kanten gewaarschuwd dat de A2 nog wel gaat, maar de ring Amsterdam verschrikkelijk is in de spits. Nu wil ik weten of het te doen is om 3 dagen per week die rit te maken. Hoelang doe je erover? Want de routeplanner zegt 40 minuten, maar is dat in de praktijk ook zo? Alle advies/ervaring is welkom!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Ring Amsterdam is inderdaad berucht om de files. Ik zou persoonlijk met het openbaar vervoer de reis gaan maken. Dan is het goed te doen.

De A2 zit tijdens de spitsuren muurvast. (zowel richting Amsterdam alsmede richting Utrecht) Met een beetje goede planning van de route heeft u de ringweg A10 niet nodig. Als u vroeg van huis gaat heeft u geen last van de file. Alleen de terugweg (ri Utrecht)is rampzalig tijdens de spits. (A2) (Dan kunt u beter eerst iets nuttigen)

Met de trein naar Ams. Centraal, met de pont aan de achterkant van het CS over het IJ en te voet of bus verder. Heb je geen routeplanner voor nodig.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100