Welke bijbaantjes zijn er allemaal waarvoor je veel kunt autorijden?

Niet bijdehand zijn en een baantje kiezen die heel ver weg is. Dat bedoel ik natuurlijk niet.

Zoals bijvoorbeeld een taxichauffeur. Maar het lijkt mij dat dat zulke onhandige tijden zijn. Vandaar dat ik hoopte dat er misschien nog wel meer iets? Misschien iets mbt een autogarage of dealer of iets dergelijks?


Wanneer het er toe doet, ik woon in Ter Apel

Weet jij het antwoord?

/2500

Je zou voor een koeriersdienst kunnen werken

bij tnt pakketten bezorgen...of de buitendiensten rijden...

Werken voor een koeriersbedrijf, onderdelen expres, selectvracht, dhl, tnt etc.

Bij een autoverhuurbedrijf. Die leveren vaak auto's af of halen ze weer op. Zeker de grote bedrijven werken landelijk.

Tafeltje-dek-je is een service waarbij mensen (bejaarden, gehandicapten of chronisch zieken) een maaltijd thuis bezorgd krijgen, ook wel extramurale maaltijdvoorziening genoemd. Deze maaltijd wordt warm geleverd, of koud zodat deze in de magnetron kan worden opgewarmd. De naam is afgeleid van het sprookje Tafeltje dek je, ezeltje strek je en knuppel uit de zak van Grimm. Indien er sprake is van een koude maaltijd, onderscheiden we een aantal conserveringstechnieken: 1.Een vriesverse maaltijd; de maaltijd wordt geconserveerd middels invriezen direct na bereiding (shockfreezing, de maaltijd wordt geforceerd ingevroren tot ca. -40 graden Celsius, daarna wordt de maaltijd opgeslagen tot -20 graden Celsius). Door deze techniek worden alle essentiële voedingswaarden zoals mineralen en vitaminen behouden, en is de maaltijd langdurig houdbaar in de vriezer (ca. 12 maanden). 2.Een koelverse maaltijd; de maaltijd wordt bereid, gepasteuriseerd of er wordt een andere conserveringsmethode toegepast en vervolgens teruggekoeld naar ca. 4 graden celsius. De maaltijd is beperkt houdbaar in de koelkast (maximaal 12 dagen) 3.Een dagverse maaltijd; de maaltijd wordt bereid en zonder conserveringsmethode teruggekoeld tot 4 graden celsius. De maaltijd dient op dezelfde dag te worden geconsumeerd. Indien er sprake is van een warme maaltijd is het van essentieel belang dat op het moment van bezorging de maaltijd de juiste temperatuur heeft. De richtlijnen hiervan liggen vast in de HACCP-regelgeving. In Duitsland wordt het begrip tafeltje-dek-je 'Essen auf Rädern' (eten op wielen) genoemd en in bijvoorbeeld Engeland 'Meals on Wheels'. Tafeltje-dek-je wordt veelal als dienst aangeboden door thuiszorgorganisaties, verzorgingshuizen en welzijnsorganisaties zoals Stichting Welzijn Ouderen, al dan niet uitgevoerd door een maaltijdenproducent/leverancier. Toegevoegd na 3 minuten: Of een hondenuitlaatservice.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Tafeltje-dek-je

Sparerib expres! Leuke ervaring met auto rijden!

Pizzabezorger, maar dan voornamelijk in het buitengebied. Shoarmakoerier, eveneens de wat grotere routes. Pakket-dienst/koerier, maar deze moeten vaak wel verder weg, vandaag in Groningen, morgen in Maastricht.....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100