Wat doet Post NL met alle post die 'kwijt raakt' door de reorganisaties in o.a. Utrecht en Brabant, zoals mijn bol.com boeken en zakelijke post?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als het 'kwijt' is kan Postnl er weinig mee doen, maar die kans is niet zo groot. Vaak komt het wel weer boven water en dan wordt het natuurlijk gewoon bezorgt. Als het echt kwijt is is het kwijt en kan PostNl er dus ook niets mee doen. Over het algemeen bleven en zakken staan en werden ze enkele dagen later bezorgt. Toegevoegd na 44 seconden: bleven ER zakken staan bedoelde ik. Toegevoegd na 1 minuut: Meer informatie op http://www.postnl.nl/voorthuis/klantenservice/nieuwe-postbezorging/?bnr=dp-cm-bnr140512-nieuwe-postbezorging Toegevoegd na 1 dag: Nog eens zitten zoeken: http://www.bnr.nl/meernieuws/627658-1204/postnl-stelt-reorganisatie-uit-vanwege-slechte-bezorging Er is in principe geen post weg maar er is een achterstand. Wel is er dus een vrouw die 1000 poststukken heeft kwijt gemaakt maar dat had dus niets te maken met de reorganisatie: http://www.gelderlander.nl/nieuws/algemeen/binnenland/11051441/Postbode-raakt-1000-poststukken-kwijt.ece Hieruit volgt dat er wel een bedrijfsrecherche is die een onderzoek instelt als er daadwerkelijk post kwijt is.

Veel post is weg en zal wegblijven. Als PostNL de post nog had, was ie niet weg tenslotte, alleen vertraagd. Post die echt weg is, daar kan niets meer mee gedaan worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100