Past een Wii controller door de brievenbus?

Hallo, ik wil een wii controller verkopen op marktplaats.nl maar nou vraag ik me af of hij door de brievenbus past? Bij mij past hij namelijk wel door de brievenwant je kunt gewoon de brievenbus open doen maar ik weet niet of die ook bij andere mensen past en dan weet ik dus ook niet of ik €6,75 verzendkosten moet betalen of €2,-. (6,75 betaal je als het pakketje niet door de brievenbus past)

Toegevoegd na 33 minuten:
Bedankt voor alle antwoorden! Dus wat vinden jullie; zal ik hem voor 6,75 laten verzenden of zal ik hem voor €2,- laten verzenden met het risico dat het niet door de brievenbus past?

Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan maakt niets uit omdat als de wii controler niet door de bus past belt de bezorger als het goed is bij de buren aan en geeft hun jou controller en legt een briefje bij jou in de bus dan ie daar ligt.

Als je de controller met originele verpakking opstuurt kan dit problemen opleveren. Ik heb zelf een brievenbus van 5 cm breed.

Dit zal neit gaan passen, aangezien het bij het postkantor in een andere verpakking word gedaan waardoor het nog dikker word. Dus zal het niet gaan passen. Overigens lijkt het me handig om het aangetekend te versturen aangezien het om een iets duurder produkt gaat.

Persoon denk ik het wel, Er bestaan veel soorten maar in deze alvast In die kleine smalletjes (Zeker ) Maar in een grote opening zal hij er wel zeker inpassen De doos van een wii (controller) als het een kleine doosje is wel hoor , pak dat het ongeveer 3 cm breedte heeft

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100