Waar in nederland kun je allemaal overdekt winkelen en is dicht bij een station?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hoog Catharijne - Utrecht (zit vast aan het CS) Den Bosch - Arena (10 minuten lopen vanaf het station) Eindhoven - De Heuvel Galerie (op 5 minuten lopen vanaf het station) Nijmegen - Dukenburg

MegaStores of is dat niet het soort winkelen wat je bedoeld? Toegevoegd na 47 seconden: Achter Holland Spoor in Den Haag.

Utrecht bij hoog catherijne Schiphol

Utrecht- Hoog Catharijne

In Winkelcentrum Dukenburg, direct onder het gelijknamige station (bij Nijmegen).

Of Eindhoven er is een station en je kunt er heel goed winkelen.

Beverwijk

Winkelcentrum Kronenburg in Arnhem, met de bus (heel veel lijnen stoppen daar) 10 minuten van het station. Groot aanbod aan winkels.

Alexandrium I is direct bij station Rotterdam Alexander.

Bronnen:
http://www.alexandrium.nl/Default.aspx?ali...

In Maarssen en Rotterdam Alexander heb je een winkelcentrum vlakbij het station. Toegevoegd na 45 seconden: Allebei overdekt.

De Oranjerie in Apeldoorn

Alexandrium naast NS Rotterdam-Alexander.

Bronnen:
http://overdekt-winkelen.jouwpagina.nl/

Coriocenter- Heerlen

het zuidplein (rotterdam)

In Amstelveen. Bij winkelcentrum Stadshart. Dichtbij Schiphol. Op Schiphol kun je ook overdekt winkelen. Daar rijden bussen naar Amstelveen en ben je er in een klein half uurtje. De bussen stoppen trouwens achter het grote winkelcentrum bij een busstation. Kan niet missen :)

Het is inderdaad erg vreemd dat er in NL geen malls zijn. Winkelcentra in een gebouw. Hoog Catharijne is iets dat er het dichtst bij in de buurt komt. Zelf ga ik weleens naar Wijnegem of Centro Oberhausen. Afhankelijk van het aantal winkels dat je prima vindt zijn de antwoorden voor de rest gegeven.

Bij station Rijswijk kun je winkelen in de Boogaard

Vlakbij het Centraal Station Tilburg zit het 3 verdiepingen hoge, overdekte winkelcentrum Emmapassage, vernoemd naar de parkeergarage ernaast.

Groningen Noord, dichtbij paddepoel

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100