Zou het mogelijk zijn om kattegrit te strooien?

Nu het zout om te strooien op dreigt te raken kunnen ze dan geen kattegrit{kaatebakvulling} strooien want dit werkt ook perfect. Of zijn daar die strooiapparaten niet geschikt voor.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, dat zou kunnen. Maar zand is veel meer voorhanden. En denk aan die arme katten die hun behoefte zou moeten doen op het tapijt in de woonkamer.... Toegevoegd na 23 seconden: En er komt weer een lading zout aan hoor ik op het journaal...

Nee dat kan niet want kattengrit neemt vocht op en gaat dan vast vriezen en wordt een plakkaat bevroren rotzooi.Het past ook niet in de strooimachine,dan is er regelmatig een verstopping...ik heb zelfs gelezen dat er ergens met badzout gestrooid wordt,vanwege het gebrek aan zout...

Ja, het kan wel maar zou niet handig zijn. Al die grit komt uiteindelijk in het riool terecht en daar moeten we niet blij mee zijn.

Kattebakvulling neemt vocht op. En zal heel snel kapot gereden worden en is het effect weer weg. Je kan ook kleine steentjes/grind gebruiken. Dit doen ze in Oostenrijk ook op de wegen. Om meer grip te hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100