Voor mijn studie moet ik 2 x per maand 110km heen en 110km terug rijden. Is het dan goedkoper om met greenwheels te rijden of een autotje te kopen?

Helaas kan Ik niet met het openbaar vervoer komen op de gewenste lokatie.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Greenwheels lijkt me een goedkoper alternatief dan het aanschaffen van een eigen autootje waarbij je in een keer een smak geld neerlegt. Daarbij komt nog eens bovenop dat je bij een eigen wagen zelf voor de verzekering en belasting dient te zorgen, terwijl je bij Greenwheels een vast bedrag per maand betaalt. Het loont pas om een eigen wagen te hebben als je er jaarlijks veel kilometers mee maakt. Aangezien je de wagen slechts 2 keer per maand nodig hebt (voor net geen 500km per maand) lijkt Greenwheels me financieel gezien een zeer verstandige keuze. Bovendien ben je dan tevens zeer efficiënt bezig, want op de momenten dat je de wagen niet gebruikt, kan deze door iemand anders benut worden. Toegevoegd na 7 minuten: Bovendien ben je voor het onderhoud en APK-keuring van je wagen ook jaarlijks wat geld kwijt. Deze zorgen neemt Greenwheels je in feite je ook uit handen.

Een eigen auto is praktischer. Ook kan je hiermee op vakantie em makkelijk boodschappen doen. Je kan zelf kiezen hoelaat e weg gaat

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100