Kan postnl 5 dagen te laat zijn met bezorgen? Ik verwacht een pakket en die had vorige week donderdag/vrjdag aan moeten komen.

Toegevoegd na 11 minuten:
Geen track&trace code want de persoon maakt zelf postzegels dus zelf afgegeven.

Weet jij het antwoord?

/2500

Vijf dagen is wel lang,misschien kun je van de persoon warvan je het pakje krijgt vragen naar het track en trace nummer? Niet dat dit alles zegt hoor want het was gisteren nog bij RADAR,de post neemt het blijkbaar niet zo nauw met pakjes afleveren.

past het door de standaard brievenbus denk je want dan is het rijkelijk laat heb je ook geen kaartje gekregen ? met afgeleverd bij buren o.id of waar je het wellicht kunt afhalen ? alle pakketje die niet door de brievenbus passen daar krijg je als het goed is kaartje van dat ze aan de deur zijn geweest. kijk je post nog eens na want het kan natuurlijk zijn dat je kaartje per ongeluk bij de kranten en folders zijn geraakt maar als je het vrijdag verwachtte en het is er dan nog niet dan is dinsdag de eerstvolgende leverdatum wacht morgen nog even af en ga dan bellen

Inderdaad 5 dagen is behoorlijk lang. Jammer dat de afzender niet met track en trace heeft verzonden. Want dan kon je de afdeling track en trace bellen. Die kunnen nog dieper kijken in het systeem dan wij op internet. Heb je al de klantenservice gebeld? Misschien is dat een optie. Ik werk zelf op de zakelijke markt. En helaas zonder track en trace kunnen wij weinig doen, omdat het om een niet traceerbaar stuk gaat. Is het pakketje niet retour afzender gegaan?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100