Tegenwoordig hebben auto's allerlei nieuwe technologien, is hier een naam voor hoe deze auot's heten?

steeds meer nieuwe technologieën, zoals automatisch inparkeren, verkeersbordherkenning, automatisch afstand houden.. is er een naam voor dit soort nieuwe auto's?

Weet jij het antwoord?

/2500

Niet een specifieke naam, maar ikzelf noem ze MOCA, Moderns Cars :), je hebt (naar mijn weten) alleen namen voor de technologie die er in zit.

Nee, het is nog steeds een auto. De technologie auto is constand aan het veranderen maar het blijft gewoon een auto.. Toegevoegd na 2 minuten: *de technologie van de auto

ehh ja ik heb daar een film over gezien: transformers... terminator is nog zon goede.. maar nee, omdat (vrijwel) elke fabrikant het doet in hun automobielen (auto is zelf, en mobiel is mobiel?) is het "standaard", en de naam van de auto zegt het al, zelf rijdend, dus voor een 100% geautomatiseerde auto.. kan je zeggen dat dat pas de echte auto is, want die rijdt echt zelf. wel zijn er nog een klein aantal fabrikanten die auto's verkopen zonder elektronische opsmuk, donkervoort bijvoorbeeld. Zelf zeggen die over hun auto's; geen begrenzers, geen computers die je belemmeren, maar 100% rijplezier.. en daar ben ik het op zich wel mee eens, hoewel ik zelf de radio wel gebruik in mijn auto, verder is mijn enigste luxe centrale deurvergrendeling.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100