Wat zijn de voor- en nadelen van je boodschappen thuis te laten brengen door de supermarkt?

Wordt er veel gebruik van gemaakt? Kan straatangst een reden zijn om te laten bezorgen? Uiteraard, als je slecht ter been of gehandicapt ben, dan ligt bezorging voor de hand.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

voordeel: geen gesjouw en gezeur op een parkeerplaats te vinden, geen drukke paden in de winkel en ongemotiveerd winkelpersoneel. Erg makkelijk vindt ik zelf. Nadeel: versproducten zoek ik liever zelf uit, thuis blijven ivm bezorging ipv zelf bekijken wanneer je de deur uitgaat naar de winkel. Soms blijkt pas tijdens de bezorging dat bepaalde producten niet leverbaar waren.

Bronnen:
www.ah.nl

ik ga er even van uit dat het thuis brengen inhoud dat je gewoon een soort van bestelt bij de supermarkt en dat die het dan thuis bezorgt Straatangst kan als reden ervoor zijn. je kan ook je gewoon niet prettig voellen in supermarkten. het kan ook gemak zijn zodat je zelf niet hoeft te zoeken in een winkel of als je geen tijd hebt is het ook handig als iemand anders de bodschappen voor je doet. nadeel is denk ik voornamelijk dat je niet kan kiezen welk product je krijgt en dan doel ik op de houdbaarheids datums en versheid van een product. En je ziet ook niet wat er nog meer te koop is. misschien is er wel iets beters van een vergelijkbaar product is

Ha, die Clyde; De voordelen zijn vrij duidelijk; je hoeft de deur niet uit, hoeft niet te sjouwen en het kost je dus ook geen tijd. Het nadeel van de bijkomende kosten wordt waarschijnlijk deels gecompenseerd doordat je geen impulsaankopen doet en geen reiskosten hebt. Een ander nadeel is dat niet iedere winkel deze service biedt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100