Hoe kom ik vanaf P3 schiphol naar de shuttlebus?

deelvragen:
- Hoe vind ik de shuttlebussen richting de terminals?
- Zijn er verschillende bussen voor de verschillende terminals? Dus een speciale bus voor terminal 1, 2 en 3?
- Stel ik sta op de meest ongunstigste plek op P3 met de langste afstand tot de snelbus, over hoeveel (loop) minuten hebben we het dan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De parkeer tereinen zijn zeer groot. Maar vanaf P3 is een gratis shuttlebus. Dus ik zou de baggage en passagiers uitladen bij het de parkeergarage en daarna pas de auto parkeren en daarna terug lopen naar de shuttlebus of een liftje vragen naar de halte. De gratis shuttlebus parkeert voor de aankomsthal, dus daarna een baggage kar pakken. Is ook gratis. En dan de rolbaan om hoog nemen. Wat je ook kan doen is de passagiers en baggage bij de vertrekhal er uit gooien. Door rijden naar P3 en zelf met de shuttlebus terug naar de aankomsthal gaan. En dan zonder baggage de vertrekhal vinden. Kijk even waar je vliegtuig vanaf vertrekt, want het is een stukje lopen tussen 1 en 3. Maar wel goed te doen. Het langste stuk loop je op P3. Maar ook van de incheckhal naar de vertrek gate. Toegevoegd na 12 minuten: Ik heb het even aan google maps gevraagd en deze komt op 10 minuten lopen maximaal uit op het parkeerterein. De terugweg zal iets langer duren, omdat je mogelijk je auto niet kunt vinden. Toegevoegd na 15 minuten: Voor de duidelijkheid er is maar een shuttlebus tussen P3 en plaza. En via plaza is het 10 minuten lopen naar de vertrekhallen. Alleen via brengen en halen is het sneller, maar daar kun je niet parkeren. Je kunt je auto er wel kwijt, maar dan ben je auto ook echt kwijt.

Bronnen:
maps.google.nl en schiphol.nl

Die komen bij de ingang van de parkeerplaats, kan niet missen. Schiphol heeft maar één terminal, maar die heeft wel 3 vertrekhallen. Binnendoor kan je makkelijk van de ene naar de andere hal lopen. Hoe lang het lopen is weet ik niet, maar de parkeerplaats is wel erg groot.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100