hoe moet je je inchecken bij het ook verstappen op het vliegveld?

We vliegen met pegasus van Amsterdam naar sabiha gokken naar kutaisi. We hebben de tickets in een koop gekocht. Koffers zullen dus gelabeld worden voor de gehele reis. Waar we alleen mee zitten is het overstappen ik in Istanbul. Moeten we dan langs de bagage band, door de douane terug naar de vertrekhal, daar opnieuw inchecken en weer door de Douane? Of kunnen we tussendoor lopen naar de gate zeg maar zonder in te Checken? Of moeten we tussendoor lopen en bij de gate of waar dan ook opnieuw inchecken?kortom hoe? We zijn namelijk nog nooit overgestapt en nog nooit op het vliegveld sabiha geweest. Dank jullie wel!

Toegevoegd na 1 dag:
Ik heb dusal navraag gedaan bij pegasus over d bagage. Dat komt goed en word gelabeld voor de gehele reis. Aleen hoe stappen we daar over en hebben we een tijdlijk visum nodig?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De bagage wordt als het ware automatisch overgeladen in het volgende vliegtuig, dwz dat Pegasus weet dat jouw bagage verder moet dan Istanbul. Je moet zelf naar de gate voor het volgende vliegtuig lopen. In verband met alle terreurdreigingen de laatste tijd is het mogelijk dat ze je in Istanbul nog eens je bagage aan laten wijzen, maar ik denk het eigenlijk niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100