Wat denkt men te vinden als de wrakstukken van de mh17 gebirgen worden en naar nederland vervoerd zijn?

Ik begrijp dat men lichaamsdelen wil zoeken, maar het is toch bekend dat de ramp door een raket van russische makelij veroorzaakt en dan heeft het bergen en vervoeren verder toch geen ain meer, of wel?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Door de wrakstukken weer aan elkaar te zetten en te onderzoeken hopen ze het te kunnen bewijzen waardoor het vliegtuig is neer gestort. Hard bewijs is van groot belang. Daarom worden de wrakstukken geborgen en kunnen mensen die hier verstand van hebben de oorzaak goed onderzoeken en een terdege rapport opstellen.

Ik denk dat de lichaamsdelen die nu nog worden geborgen als hoofdreden hebben dat de nabestaanden hun geliefden weer terug naar huis willen laten keren, zolang niet alles ''compleet'' is denk ik dat het voor de nabestaanden heel erg moeilijk is het af te kunnen sluiten. Wat ik ook heb gelezen is dat er in sommige lichamen gaten zaten, hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door de raket inslag of om wat voor inslag/aanslag het maar gaat en dat die mensen het meest dicht bij de plaats van inslag hebben gezeten. Dit kan voor het onderzoek relevant zijn. 100% bewijs gaat er denk ik niet komen, en dan moet je het echt zwart op wit hebben wil je er iemand verantwoordelijk voor houden. Er word keihard gewerkt om het boven tafel te krijgen wat er is gebeurd en ook omdat de winter op komst is en het daardoor bijna onmogelijk is verder te kunnen met het onderzoek.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100