Hoe kan ik een lijst krijgen van alle vluchten die in een week van een bepaalde luchthaven naar een andere luchthaven gaan?

Ik wil weten welke vluchten er allemaal van Malta naar Amsterdam of Eindhoven gaan in een week, omdat er een kans in zit dat ik als een speer op het vliegtuig moet springen. Welke website biedt die functionaliteit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Geen overzicht van de hele week, maar wel een mooi (real-time) overzicht van alle recente en komende vluchten tussen twee luchthavens vindt je op flightaware. Zo kan je redelijk eenvoudig zien welke maatschappijen op deze route vliegen en hoe frequent. https://nl.flightaware.com/

Kijk op de site van de luchthaven van malta http://passengers.maltairport.com/en/flights.htm Daar kan je zien welke vluchten er van en naar welke plaatsen zijn, en dat zijn er niet veel: Air Malta 2x pw vanaf Einhoven Transavia 1x pw vanaf Schiphol Air Malta 4x pw vanaf Schiphol Toegevoegd na 2 minuten: Even op destination klikken, dan de plaats selecteren en dan de maatschappij. In die weergave kan je dan rechts op het blauwe labeltje switchen tussen vertrek en aankomst.

Voor dergelijke vragen zoek ik meestal op een site waarop je goedkope vluchten kunt zoeken. Bijvoorbeeld Swoodoo, waar ik goede ervaringen mee heb. Je kunt zelf gaan klikken, maar je kunt ook op onderstaande link klikken voor een voorbeeld waarbij ik de meeste kliks al voor je heb gemaakt. Via die link kom je op een pagina die je alle vluchten laat zien van aanstaande maandag 13 oktober t/m zondag 19 oktober, van Malta naar Amsterdam. Eventueel kun je nog aankruisen of je alleen in directe vluchten bent geïnteresseerd, of ook één of twee tussenstops accepteert. Dezelfde zoektocht kun je toepassen om naar Eindhoven te komen in plaats van Amsterdam. Op deze manier vind je alleen die vluchten waar nog plaats is, dus reeds volgeboekte vluchten vind je niet. Ik neem aan dat dat geen probleem is, wellicht wil je de volgeboekte vluchten zelfs niet zien. Andere weken vind je door op de site te klikken, of door direct het URL aan te passen. Behalve Swoodoo zijn er andere vergelijkbare sites waarmee je dezelfde resultaten kunt krijgen.  

Bronnen:
http://www.swoodoo.com/flights/MLA-AMS/201...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100