V.a. welke pier vliegt transavia op schiphol?

Ik heb gehoord dat de meeste maatschappijen een vaste mier hebben. Wat is dat van transavia? We vliegen op 17 juni, dinsdag, om 7 uur naar faro. Vertrekt transavia tegenwoordig ook van pier h of m of meestal nog steeds van d?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat kan je nu nog niet zeggen. Het wisselt tussen de C en D pier met af en toe de E pier er tussendoor. Meestal kun je een dag van te voren op de website van Schiphol zien vanaf welke gate je vertrekt. Vluchtinformatie voor een specifieke vlucht door een sms (moet je voor betalen) of email (gratis) kan je ook via die site aanvragen.

Bronnen:
http://www.schiphol.nl/Reizigers/Vluchttij...

Beste Racefiets, ik begrijp dat je al een beetje de vakantie kriebels krijgt, maar dat is echt nog niet bekend. Het is waar dat ze meestal van D vertrekken maar definitief weet je dat pas na het inchecken. Het is wel vertrekhal 1. Daar zit Transavia. Fijne vakantie!

Meestal vliegen ze vanaf de D-pier maar soms ook vanaf de G-pier. Dat ligt er aan de planning op die dag of bepalde omstandigheden. Ze hebben ook geen vaste gate dus wat de looptijd betreft moet je toch op die dag gaan kijken. Het kan zijn dat het D2 (voorin) is maar kan ook bv D57 en dat is het helemaal aan het einde van de pier. H en M-pier kunnen nooit zijn want alleen Easyjet vliegt daarvandaar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100