Hallo iedereen, ik vlieg binnenkort naar Engeland en wil 2 laptops mee, weet iemand of het een probleem is om deze beide in mijn handbagage te doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Normaal kan dat geen probleem zijn, Voor alle zekerheid, een kopie van de aankoop meenemen, Als je niet zeker bent kan je naar de douane gaan en dit aangeven. Normaal kunnen ze ook aan de bestanden zien dat deze van u is of tenminste dat hij niet uit engeland komt, Robby BB Toegevoegd na 5 minuten: Twee laptops zijn niet teveel om als handbagage mee te nemen. wel kan het zijn dat ze het beperken tot 1 stuk handbagage. Als je dan twee tassen met de computers hebt heb je pech, Neem inlichtingen bij de maatschappij, over het aantal

Ik heb even op internet gezocht. Je moet je laptops apart aanbieden en ze gaan in een speciaal bakje door het scanapparaat. Je mag (meestal) maximaal 1 stuk handbagage meenemen (of je moet bij betalen). De laptops moeten dus allebei in 1 tas passen + de rest van je handbagage. Wil je niet voor verrassingen komen te staan? Neem dan even contact op met je luchtvaartmaatschappij.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100