Kan ik een aangetekende brief naar een antwoordnummer sturen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja dat kan. Antwoordnummers komen namelijk ook gewoon in een postbus. Je hebt dan wel gewoon de kosten voor het aangetekend verzenden.

Ja, dat kan. Op de site van TNT staat het volgende te lezen. U kunt allerlei soorten post ontvangen op (en versturen naar) een antwoordnummer. Denk aan informatie- en offerteaanvragen of reserveringskaarten. Zelfs pakketten en aangetekende post kunt u op een antwoordnummer ontvangen. Zowel vanuit Nederland als het buitenland. http://www.tntpost.nl/zakelijk/services/antwoordnummer/ Hoe het zit met de kosten staat er niet bij, maar ik ga er van uit dat de kosten in dit geval voor de verzender zijn.

Gefrankeerde post verzenden naar een antwoordnummer kan gewoon. Het is namelijk bedacht zodat je als toezender geen frankeerkosten maakt. Bedrijven maken hier veelvuldig gebruik van om veel respons te krijgen op bv mailings. De frankeerkosten worden dus betaald door de eigenaar van het antwoordnummer. Als jij toch zekerheid wilt hebben of jouw brief aankomt kan je het aangetekend verzenden.

Bronnen:
hersenpan

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100