Waarom vallen er de laatste tijd zo veel treinen (sprinters) uit op het traject Baarn-Utrecht Centraal?

De afgelopen weken rijden er steeds treinen niet in beide richtingen op het traject Baarn-Utrecht Centraal. Ik heb bij de servicebalie van de NS (op Utrecht Centraal) en aan conducteurs gevraagd waarom de treinen niet reden, maar die wisten niet eens dat de treinen niet gereden hadden. Ook op de NS-site stond niets aangegeven. Weet iemand misschien wel waarom de treinen niet rijden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Werkzaamheden? http://www.ns.nl/werktrajecten/index.form Storingen? http://www.ns.nl/storingen/index.form

Het is niet alleen Baarn-Utrecht, maar nog veel meer trajecten. De NS is de afgelopen weken weer bezig geweest met een proef 'spoorboekloos reizen' tussen Amsterdam en Eindhoven. Die proef is goed geslaagd, in de zin dat je als reiziger absoluut niet meer van het spoorboekje uit kon gaan. Het idee was om in de spits zes treinen per uur te laten rijden op het traject Amsterdam-Eindhoven vv. Dat werd chaos. En omdat Utrecht op dat traject ligt, en de meeste andere trajecten ook over Utrecht gaan, is het gevolg dat het treinverkeer door heel Nederland om de haverklap op zijn gat ligt. Ik heb het zelf helaas ook aan den lijve ondervonden. Ik moest de afgelopen weken veel op en neer tussen Utrecht en Eindhoven, en niet om een leuke reden. Dan is het extra frustrerend als je uren onderweg bent. Het dieptepunt was nog wel toen ik van Amersfoort naar Eindhoven moest, er haast bij was omdat ik in Eindhoven echt nodig was, en ik vervolgens gedurende vijf uur (!) wegens gebrekkige organisatie en onjuiste informatievoorziening de ritten Amerfoort-Utrecht, Utrecht-Arnhem-Nijmegen, Nijmegen-Den Bosch en Den Bosch-Eindhoven mocht maken.

Bronnen:
http://www.nd.nl/artikelen/2010/september/...

Ik weet wel dat de laatste weken tussen baarn en utrecht een aantal springers zijn geweest, en een keer een bankstel/stoel..Werk zelf in amersfoort bij de ns, dat kan het zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100