Ik wil van Emmen naar mijn kleinkinderen die op de camping "Schloss te Haren Groningen staan. Ik heb geen auto en geen rijbewijs Hoe komik daar?

Ik wil ze verrassen maar ik heb geen idee daar te komen.Ik heb geen PC dus mijn vriendin vraagt dit en zal mij dan verder berichten. Dank u wel

Toegevoegd na 2 minuten:
Neen Niet Haren Groningen Haren in DUITSLAND Ferienszentrum SCHLOSS

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan eventueel met de taxi daarnaar toe gaan. Ik geloof wel dat dat wat kost, en anders moet u gewoon buurman/vrouw of een kennis vragen om daarheen te kunnen rijden en de taxi kost trouwens ongeveer 70,- euro. Succes verder!

Je zou met de bus zelfs kunnen zo te zien; is niet zo ver ook, denk 45 min hooguit rijden? http://goo.gl/maps/0PIvX Maar hoe leuk ook het idee, ik zou wel eerst zoals anneliez zegt eens bellen (of laten bellen) of ze nog plannen hebben voor je voor noppes daar aankomt ;)

Vanaf Emmen gaat er een bus naar Meppen. Vanaf Meppen de regional express naar Haren. Vanaf daar Bus REX1 (deze laatste info komt van de site van deutsche bahn, als lokatie Haren (Ems) B408/Ferienzentrum opgeven)

Bronnen:
http://www.bahn.com/i/view/NLD/nl/index.shtml
http://www.levelink.de/pdf_files/922_Meppe...

Koop een dagkaart en neem de bus. Er is een Qliner welks tussen emmen en groningen rijd ( 300 en de 305 ) en anders is er ook nog lijn 73 ( via stadskanaal ). Maar met die laatste ben je nog wel even mee onderweg...... Voor 12,- kan je heen en terug............... http://www.qbuzz.nl/regio+groningen+drenthe/vervoerbewijzen/eurokaartje/cDU157_Eurokaartje.aspx Toegevoegd na 2 minuten: Vanaf groningen kunt u met de staddienst naar Haren. Als u het de chauffeur vraagt dan weet hij wel welke Lijn en perron u moet hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100