Is deze advertentie op marktplaats betrouwbaar?

http://link.marktplaats.nl/452779774

Is deze advertentie op marktplaats betrouwbaar?
De verkoper heeft een ongeldig kvk nummer bij zijn profiel, en bovendien doet hij zich voor als easyway rotterdam, terwijl hij daar helemaal niet met zijn bedrijf zit.

Verder lijkt het mij onmogelijk dat je voor 20 euro 2 dagen 1e klasse onbeperkt kan reizen.

Of zie ik dat verkeerd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Lijkt mij niet. Dit adres is natuurlijk ook verdacht, met al die 1, 2 3 'n: Adres: 1231 1231 Loosdrecht (toon op kaart) Telefoon: Email: KVK-nummer: 12311231 BTW-nummer: NL12311231n12 Deze figuur heeft 7 dezelfde advertenties op Marktplaats. Wat je kunt doen is: De NS bellen om te vragen of zij dit kennen en wat dat voor kaartjes zijn. Easy Way mailen dat je twee kaartjes wilt, betalen NA levering.......

De Prijs is mischien niet absurd goedkoop maar wel te goedkoop. Verder is het vooral verdacht dat hij een foutief K.v.K. nummer opgeeft. Je geld zeker niet aan wagen.

Beetje apart dat een extern 'bedrijf' aanbiedingen regelt bij de NS. Of het moet een onderdeel zijn van de NS, maar ik vind het een beetje apart. Ik zou het niet doen.

Nee niet op ingaan. Het email adres is een g mail account wat de meeste bedrijven niet hebben. Je zou ze kunnen mailen dat je de kaartjes wilt afhalen maar ik zou geen geld overmaken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100