Wat is het dichtsbijzijnde treinstation bij de Vrije Universiteit te Amsterdam?

Dit is voor iemand die niet met de tram of metro kan, maar wel met de trein. Ik kan het niet vinden op 9292ov.nl, weet iemand welk treinstation (dat wel goed te bereiken is, in ieder geval rechtstreeks vanuit Sloterdijk of Zaandam), het dichtste bij de VU zit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Amsterdam Zuid/WTC. VU op loopafstand!

Als je de gegevens in de bron voert moet het te vinden zijn. Toegevoegd op 10-06-2009 20:51:46 Sorry, zag 9292 in je vraag niet. 2de bron is plattegrond omgeving.

Bronnen:
http://maps.google.nl/maps?q=vrije+univers...
http://www.9292ov.nl/

Ik weet even de naam niet zo snel, maar er zit een treinstation op ongeveer 1 km afstand van het VU. Dit is hetzelfde station als waar men moet overstappen naar Shiphol... Misschien dat je het zo wel kunt vinden?

Misschien deze reis?

amsterdam zuid wtc. waarom kan je niet met de metro of tram?

Het dichtsbijzinde treinstation is natuurlijk Amsterdam Zuid. Hier stoppen treinen vanaf het centraal en sloterdijk. Je kunt eventueel lopen naar de Vu (halte Boelelaan, zie afbeelding), maar waarom stap je niet over op de metrolijnen? Toegevoegd op 10-06-2009 20:56:35 Ik vind deze link wel handig voor als ik naar Amsterdam ga. Heb je alle plattegronden van de metrolijnen, trams, bussen en treinen: http://www.gvb.nl/REIZIGERS/PLATTEGRONDEN/Pages/plattegronden.aspx

Staat gewoon op de website van de VU. Zelfs met de minuten erbij..

Bronnen:
http://www.vu.nl/nl/over-de-vu/contact-rou...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100