waar tanken bussen? van bijvoorbeeld connexxion en arriva

Weet jij het antwoord?

/2500

Zulke grote busbedrijven kopen hun eigen brandstof in en hebben daarom ook een tank bij hun eigen regionale kantoor. Vaak ook samen met hun eigen wasstraat en onderhoudswerkplaats. Dit zie je ook bij grote transportbedrijven. Die tanken hun eigen vrachtwagens.

In of bij de remise......

bij de remise daarstaan de bussen als ze niet in dienst zijn geparkeerd.daar worden s,avonds alle bussen volgetankt en schoongemaakt dat word door een bedrijf gedaan dat daarvoor ingehuurd word.het gaat soms echt om grote aantallen bussen plus/minus 250 is geen uitzondering.

Bronnen:
buschauffeur geweest bij conexxion

vaak bij een stalling waar de bus de nacht oveblijft.

De bussen worden elke dag als ze binnen komen gewassen opgeruimd en af getankt. Je kunt je voorstellen dat er zoveel diesel doorheen gaat dat het prijstechnisch erg slim is een eigen tankpunt te bouwen. Als je alleen al bedenkt wat een connexxion per dag verbruikt. Tankwagens vol Een bus heeft ook meestal geen brandstofmeter. Dat doet men vaak express omdat anders chauffeurs paniekerig gaan melden dat hun tank leeg begint te raken, maar dat is bijna onmogelijk. Een bus wordt elke dag afgetankt en dat is meer dan genoeg voor 1 dag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100