Gaan morgen de treinen in Utrecht weer rijden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je per se naar Utrecht moet of vanuit Utrecht wilt vertrekken, dan zou ik via 9292ov.nl kijken welke alternatieve opties er zijn. Je kunt dan bij het "waarmee wilt u reizen?" de optie 'trein' uitvinken en dan krijg je bijvoorbeeld busverbindingen. Er zijn meer busverbindingen dan je denkt, dus reizen lukt wel, ook zonder trein, alleen zal het meer tijd kosten. Zodra de treinen weer kunnen rijden (naar en van Utrecht) zullen de problemen nog niet direct opgelost zijn, omdat veel treinen vandaag natuurlijk niet op de plek hebben kunnen aankomen vanwaar ze weer zouden moeten vertrekken. Dus houd rekening met gependel rondom Utrecht, met als je mazzel hebt NS-bussen van omliggende stations van en naar Utrecht, en kijk voor de zekerheid vast naar alternatieven.

"Het is nog onbekend hoelang deze verstoring gaat duren."

Bronnen:
http://www.ns.nl/cs/Satellite/ns2007/nl/ar...

moeilijk te zeggen, waarschijnlijk volgende week weer

Niet alleen in Utrecht maar ook op de lijnen naar Utrecht, dichtbij Utrecht. Zie teletekst 751 Toegevoegd na 31 seconden: Op zaterdag rijden er ook geen treinen

Ook morgen geen treinen Utrecht CS Update: vrijdag 19 nov 2010, 21:58 De NS en ProRail houden er ernstig rekening mee dat er ook morgen geen treinen rijden van en naar Utrecht CS. De schade door de brand in een post van de verkeersregelaars is groot en kan niet snel worden hersteld. Wel rijdt NS in een cirkel rond Utrecht.

Bronnen:
http://nos.nl/tekst/199511-ook-morgen-geen...

In het 0.00 uur journaal hoorde ik net nog van niet...

Nee, zaterdag 20 november rijden zeker nog geen treinen in en rond Utrecht.

Vanuit en naar Centraal, NIET

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100