Wie weet een origineel kado voor een jongen die zijn motor rijbewijs heeft gehaald?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een routeplanner voor op de motor (zo'n kleintje). Een jaarabbonement voor de plaatselijke motorclub. Motorhandschoenen. Een motortijdschrift of een abbonement erop. Een motorslipcursus. Toegevoegd na 2 minuten: Motortassen. Een motorhangslot. Een zomermotorpak (zijn meestal niet zo duur als een winterpak) Een dinkey toy van z'n favoriete motormerk. Een cadeaubon van de plaatselijke motorsportwinkel. Toegevoegd na 2 minuten: Een motor voor een dag (huren). Toegevoegd na 3 minuten: Een zelfgemaakte bon voor een volle tank benzine.

coole sleutelhanger?

Een kadobon van een motorspeciaalzaak in de buurt. Kan hij zelf eens gaan kijken voor een helm, een paar motorhandschoenen of iets dergelijks. Of geef hem een kalender met motorafbeeldingen. Ben alleen bang dat die nu nog niet te vinden zijn, voor 2011. Toegevoegd na 1 minuut: Een das van zijn favoriete motormerk. Of een motorjaarboek/pocket waar alle nieuwe modellen in omschreven staan. Een abonnement op een motortijdschrift.

Iemand die net zijn rijbewijs heeft gehaald zal nog helemaal in de wolken zijn hiervan .... ik was dat wel in ieder geval. - Als hij of zij al een motor heeft gekocht, dan kan een schaalmodel hiervan een leuke optie zijn. - Wellicht een nieuw rijbewijs hoesje - Kadobon bij de motorzaak in de buurt (goede kleding is al zo duur!) - Wens hem veel veilige kilomters toe!

Een doosje met goede oorpluggen. Elke motorrijder weet dat ie z'n oren goed moet beschermen.

Je betaald voor een jaar de wegenbelasting

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100