Met welke snelheid kan je niet geflitst worden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je je houdt aan de daar geldende snelheid wordt je niet geflitst

Dat hangt er vanaf en is verschillend. Mag je maximaal 80 op een weg, dan wordt je onder de 83 niet geflitst. Ook was er geloof ik een bovengrens van 250km/uur waarbij de meting niet meer nauwkeurig genoeg is. Maar deze info is al meer dan 10 jaar oud (heb voorheen gewerkt bij de fabrtikant van de flitspalen) Ook als je stapvoets door rood rijdt, wordt je niet altijd geflitst. Tenminste alleen als ze op dat kruispunt ook je snelheid meten.

Als je met de snelheid van het licht gaat rijden haalt het infrarood je moederbord niet in. Heb je wel een snelle auto nodig... :) Toegevoegd na 28 seconden: Hahaha zei ik moederbord? Beroepsdeformatie denk ik... :) Ik bedoelde natuurlijk nummerbord.

Als je bedoelt of er een snelheid is waarop je te snel rijdt voor de flitser, dan moet ik je teleurstellen die is er niet. Als je het interessant vind er is een mythbusters aflevering overgemaakt. misschien kan je die eens opzoeken.

Top gear heeft dit uitgetest. Bekijk dit stukje eens: http://www.youtube.com/watch?v=zOx8A-TzHoQ&feature=youtube_gdata_player Toegevoegd na 9 minuten: in part 3 rijden ze dus 170 mpu (273km/u) en toen ging de auto dus te snel voor de camera om het te kunnen vastleggen. dit is wel met de auto flitspalen, misschien dat de digitale flitspalen een hogere snelheid aankunnen..

Als je stilstaat. Dat is dus een snelheid van 0 Kilometer per uur.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100