Wat gebeurd er? Zie omschrijving:

Ik ben net 15 geworden en wil een motortje op me fiets zetten dus zeg maa een snor fiets. Maar dit mag weer eens niet want je moet 16 zijn maar als ik er mee ga rijden zonder rijbewijs geen 16 en hij gaat 25 km per uur en ik word aangehouden wat gebeurd er?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je wordt aangehouden krijg je een boete voor het rijden zonder geldig rijbewijs. Daarnaast moet je verder lopen, en het motortje eraf halen.

Je wordt vreselijk gepakt en bent zwaar de sigaar. Investeer dat geld in een tweedehands elektische fiets( fiets met trapondersteuning). DIE mag je legaal gebruiken, ook onder de 16 en zonder verzekering.

Het beste kun je vooraf een website bouwen waarin je electrische fietsen promoot. Zet daarin dat je bv op 20 April een Proefritdag houdt bij een bejaardentehuis. Als de agent jou die dag aanhoudt,dan zeg je dat je op weg bent naar die bejaarden.Bewijs de agent dit door je website te noemen. De Agent zal verheugd zijn dat jij je inzet voor het milieu en de oude medemens,en zal je laten doorrijden. Zeg hem meteen dat je veel proefritdagen organiseert,dus veel onderweg bent.

Het motortje of de hele constructie moet ook gekeurd worden voordat het de openbare weg op mag. Wel een leuk experiment bv met een oude Solex motorblokje. Daar heb ik ook ooit over gedroomd. Nu rijd ik een oude BMW-motor dus het zit in het bloed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100