Waar koop je een goedkope motorbroek + jas + laarzen voor een dame die achterop de motor gaat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kijk eens bij Struijk in Leiden, die heeft ook een webshop. Heeft vaak aanbiedingen met startersset. Succes

Bronnen:
http://www.onderdelen-struik.com/shop/inde...

Ik zou even op marktplaats of dergelijke rondkijken. Daar is namelijk wel iets te vinden denk ik zo. Omdat veel dames niet altijd meegaan op de motor, of dit om bepaalde redenen niet meer willen. Dus ik denk dat je daar even moet rondkijken. Natuurlijk zijn er ook winkels in Nederland (ik denk wel elke motor winkel dit heeft; als ik mijn broer daarover hoor) Maar dat is nieuw dus niet echt redelijk goedkoop! Dus hopelijk vind je iets leuks voor een mooie prijs! P.S. de prijs hangt er ook vanaf of je een winter of een zomer pak wilt hebben, gezien de tijd waarin we nu zitten + je vraag lijkt het me dat je een zomer pak wilt. zover ik weet zijn die een stukje goedkoper dan een winterpak! Succes!

Kijk even bij lidl daar hebben ze vaak motorkleding en helmen die echt niet duur zijn en nog redelijk goed ook, heb er zelf onlangs een helm gehaald en ben erg tevreden hierover

Je kunt inderdaad op MP of iets dergelijks kijken. Het wil weleens voorkomen dat mensen vol enthousiasme gaan lessen en alles kopen qua kleding en dan toch stoppen. Hou echter wel in de gaten dat je motorkleding niet alleen ter decoratie aanhebt maar het ook veiligheid is!! Ga dus niet verkeerd bezuinigen en koop degelijke spullen.

Bronnen:
Eigen ervaring

in de komende paar weken heeft de gamma als het goed is weer een aanbieding. Handschoenen, pak en helmen. Ik heb afgelopen jaar die set aangeschaft en voor achterop is het prima maar voor dagelijks gebruik voldoet het niet erg. Zo is de rists niet waterdicht en dat merk je achterop niet maar voorop wel! De helm doet zijn werk maar de handschoenen vond ik echter niet prettig, die gaann erg snel stinken als je handen gaan zweten en dat doen ze na een lekker weekend rijden al dus die zou ik ergens anders vandaan halen..

Probeer de kringloopwinkel eens. Daar kom je prachtige goed bruikbare dingen tegen tegen flut prijsjes.

Zoek op Duitse sites. Schilt aardig veel met Nederland

Woon je dichtbij de grens? Ga dan eens kijken bij Louis (louis.de), in Nederland als webshop (ietsie duurder) ook wel bekend als motozoom.nl Ik koop er al jaren al mijn motorspul voor weinig. Ga eens naar Osnabruck naar de grote Louis-winkel (uiteraard op de motor :-) ) en maak er gelijk een leuk dagje van!

in een speciaalzaak voor motoren en / of motorrijders-kledij, daar heb je vaak einde reeksen en die vind je wel aan de helft van de prijs.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100