Waar in Amsterdam kan ik een fiets vinden van rond de 60 euro?

Ik zoek de meest eenvoudige fiets, hoeft niet mooi te zijn. wil er gewoon niet meer dan 60 euro aan uitgeven. alle tips zijn welkom!

Toegevoegd na 11 minuten:
Marktplaats heb ik al gekeken. En ja een Junk een fiets vragen kan ook maar die ben ik niet tegengekomen vandaag. En heb zsm een fiets nodig. Dus m'n vraag is: erggggens een winkel dieze voor rond de 60 euro hebben?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou eens op marktplaats kijken als ik jou was, een gloednieuwe fiets lukt zo wie zo niet voor dat geld. En anders is vragen bij een fietsenmaker of ze nog iets ouds hebben staan wat voor een degelijke prijs weg mag. Ook heb je bij tweedehands winkels (zoals opnieuw&co) wel is kans op een fiets met goedkope prijs.

Neem eens contact op met de politie. Veel grote steden hebben eens in de zoveel tijd een verkoop van gevonden fietsen die nooit geclaimed zijn. Zo heb ik destijds voor 20 gulden een fiets gekocht waar ik nog enkele jaren met plezier op rondgereden heb.

naast het al eerder gegeven advies om de "gevonden/ingenomen" fietsen van de politie te achterhalen (goed idee), zou ik m´n buren eens vragen, mijn ervaring is dat veel mensen ongebruikte fietsen in de schuur hebben staan ( ik ook bijvoorbeeld :) ).

recycled bicycles Spuistraat 84A 1012 TX Amsterdam zou een fietsje moeten hebben voor dat geld

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100