Hoe krijg ik deze vlekken uit mijn scooter zadel?

Ik heb vandaag mijn tweedehands brommer opgehaald bij de dealer (andere kant van het land, en kwam er vandaag pas achter dat er een soort van groene vlekken (alg?) op het beige zadel zit...

Ik heb vandaag echt van alles geprobeerd om het eruit te krijgen, met zeep, tuinrijniger, noem het maar op. Alleen het gaat er maar niet uit. Er zit geen garantie op de scooter, en het is me dus niet eerder opgevallen.

Weet iemand wat deze groenen vlekken zijn, en hoe ik ze er wellicht uit krijg?

Alvast super bedankt!

Toegevoegd na 15 minuten:
Betreft een Vespa LX 50.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat "gevlekte" effect maken ze expres met zo'n gevlamd soort motief. Daardoor zie je niet meteen élk vlekje er op, wat bij een volledig effen oppervlak wel zo zou zijn. Bij vloerbedekkingen zie je dit ook wel, ook bij vloertegels, bijvoorbeeld voor in de douche, en ik heb zelf een antiek bureau waarvan het met dun licht gestructureerde plakplastic beplakte bureaublad precies zo'n gevlamd patroon heeft als jouw zadel maar dan echt in het groen. Jammer dat je je er aan stoort, maar over smaak valt niet te twisten. Ik heb enkele voorbeelden Soms noemt men iets vergelijkbaars “leder look” (al is het hier wel een donkere variant): http://www.plakfoliewebshop.nl/plakplastic/zoek-op-kleur/plakfolie-leder-look.html Iets vergelijkbaars, maar met een opvallender print is http://www.presentsathome.nl/media/catalog/product/p/l/plakfolie_kleeffolie_marmer_4175.jpg Zo kan het dus ook, lijkt op mooi halfdonker leer: http://static.mijnwebwinkel.nl/winkel/verfenbehangloods/full31632223.jpg Roest-, beton- en metalenbehang heeft ook een print die je niet zomaar weg gaat poetsen: http://static.mijnwebwinkel.nl/winkel/verfenbehangloods/full32008243.jpg Nog zoiets: http://static.mijnwebwinkel.nl/winkel/verfenbehangloods/full32008222.jpg Hier noemen ze het ook “lederlook”: http://www.verfenbehangloods.nl/a-37200199/dutch-exposed/lederlook-behang-dutch-exposed-pe-07-01-8/ Toegevoegd na 33 minuten: Het antwoord op je vraag moet volgens mij dus helaas luiden: die 'vlekken' krijg je er niet uit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100