Welke kosten heeft een scooter allemaal?

Dus een scooter

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat heeft het Nibud voor scholieren op een rijtje gezet. Dat kan ik wel over gaan typen, maar je kan beter zelf even op hun site gaan kijken. (zie link) Daarbij aangevuld: je kan een goedkopere tweedehands scooter aanschaffen. Dan bespaar je op de aanschaf, maar dan zal je over het algemeen weer wat meer kosten hebben aan onderhoud.

Aanschafkosten, energie of brandstof kosten, verzekering, afschrijvingskosten, onderhoud.

verzekering benzine en onderhoud

Wil je hem alleen laten staan, en er niet op mogen rijden, dan alleen de aanschafkosten. Maar ik neem aan dat als je er zelf op wilt rijden, dan komt er bij: Het bromfietscertificaat, brandstof/elektro-verbruik, verzekering, afschrijfkosten, a Toegevoegd na 2 minuten: aanschaf, en wellicht veiligheid zoals een helm. in de winter komen er nog goede handschoenen bij en wellicht een extra dikke jas, regenjas/broek. Allemaal dingen waarmee je rekening moet houden.

bromfietscertificaat, aanschaf van de scooter, onderhoud, afschrijfkosten, verzekering, wellicht extra warme kleren en handschoenen voor in de winter, een goede regenpak. Toegevoegd na 42 seconden: + benzine/elektro (verbruik) Toegevoegd na 3 minuten: + helm (als het een bromscooter betreft)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100