Op zoek naar een mooie brommer, iemand tips???

Hallo ik ben op zoek naar een brommer met het liefst automaat en waar je met zn tweeen op kan zitten. Het liefst wik ik een brommer met een zwaar geluid, ik ben over paar dagen 16 en ik heb geen flauw idee wat voor brommer nou goed is en met die voorkeuren. (trouwens ik heb ook niet al te veel geld om uit te besteden), dus heeft iemand tips??? Hoor ze graag :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Als het niet teveel mag kosten kan u alleen op 2ehands gaan. Zie eens op 2dehands.nl of .be. Heb daar al mooie zaken kunnen kopen voor zeer schappelijke prijzen, wel de kat uit de boom kijken, soms moet u een paar weken regelmatig kijken tot u uw zin gevonden heeft.

Bronnen:
http://www.2dehands.be/brommers-scooters/
http://www.2dehands.nl/brommers-scooters/

Een vivacity is een ideale scooter voor lange en korte afstanden..

Ik kan je de Kymco aanraden. Regen, vriezen, mistig weer nooit startproblemen.

Je zou kunnen kijken naar een Skyteam. Die hebben verschillende modellen ook voor 2 personen. Het enige nadeel is dat ze volgens mij geen automaten hebben. Wel semi automaat. Deze brommers hebben wel een zwaar geluid en er zijn veel onderdelen voor te krijgen. Ook andere uitlaten. Ik zou je aanraden om te kijken op online scooter en brommerwinkels om daar een indruk te krijgen van wat er op de markt is.

Een puch maxi is een ideaal. Zeer betrouwbaar en met een ander uitlaat ook een zwaar geluid

Een puch maxi zou ik voor gaan, een brommer die niet duur is. En Yamaha Neo's is ook een aanrader. Toegevoegd na 43 seconden: en een Yamaha*

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100