Waar kan je voordelig je apk keuring laten doen?

Wanneer je apk keuring doet bij je dealer betaal je altijd de hoogste prijs. Waar doen jullie je apk en wat ben je dan gemiddeld kwijt zonder extra's?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hoi Daantje, Er zijn heel veel aktie's met APK, maar onder de 19,95 zul je niet komen. Ik heb de volgende voor je gevonden http://www.auto-takens.nl/index.php?page=apk-actie Google even op APK aktie zodat je iets bij jouw in de buurt kan vinden. Nog even wat tips voor de auto naar de APK gaat : * Zorg dat hij lekker schoon is (komt beter over ) *Kijk zelf de verlichting na en repareer het evt. *Vul de ruitensproeiertank bij Groeten Leonard

kwik-fit heeft scherpe prijzen.

Ha, die Daantje242; Mijn auto's worden altijd APK-gekeurd bij een merkloos garagebedrijf in de buurt. Zonder extra materialen of reparaties kost me dat €35,- voor een benzineauto.

Bij de ATU. Is heel goedkoop (regelmatig wisselende prijzen) en vaak in combinatie met iets anders (beurt ofzo) nóg goedkoper.

Inderdaad bij Kwikfit. Maar spreek wel van tevoren precies af wat er moet gebeuren! Ook als je de auto voor de tweede keer moet brengen.

dikons

mijn auto krijgt bij een merkloze garage zijn apk tijdens de jaarlijkse grote onderhoudsbeurt, zonder extra kosten.

Tot mijn volle tevredenheid bij Kwik Fit

Ga naar een merkloze garage. Ze hebben vaak enthousiast en kundig personeel, vaak veel meer kennis dan een bedrijf van een grote keten. Als je een beetje technisch bent, is het best interessant om te weten wat die apk nou precies is en wat de eisen zijn, zodat je precies weet wat er mis kan zijn en wat de reparatie eventueel inhoudt. Je hebt een hobby erbij door dit dan zelf te gaan repareren :-)

Ik laat mijn auto keuren bij Remmelts keuringstation en ben dan 30 euro kwijt, benzine auto. Onze bus (diesel) kost 65 euro.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100